Galerii foto

Făgăraşul în imagini
Făgăraş
Clădirile şcolii
Corpul A, Corpul B
Săli de clasă
Fermă didactică
Seră flori, Seră cultură,
Cultură Pleurotus Ostreatus,
Activităţi externe
Content 15
Pauza mare
Parcurile şcolii
Content 16
Şcoală de şoferi
Content 10


Concurs interliceal de limbă engleză

    Data de 6 decembrie 2011 a marcat prima ediţie a concursului interliceal „I know, I create, I win” organizat la nivel local de către catedra de limba engleză a Grupului Şcolar „av. dr. Ioan Şenchea”. Liceele au fost reprezentate de două echipaje a câte trei elevi din clasa a IX-a, fiecare echipaj fiind susţinut şi încurajat de către o galerie.
    Elevii care au participat din şcoala noastră au fost:
Echipa 1: Chioveanu Ionuţ (a IX-a B), Galan David (a IX-a B) şi Lucian Pitarca (a IX-aE),
Echipa 2: Fătu Nicoleta (a IX-a A) , Vijoli Ionuţ (a IX-a A) şi Balea Dragoş (a IX-a E).
Concursul a fost jurizat de către doamna profesoară Denisa Comici de la Liceul Teologic „Constantin Brâncoveanu” şi o reprezentantă a librăriei Okian, care ne-a sponsorizat cu o parte din premii.
    Probele au fost următoarele:
1. Chestionar: Împărţiţi pe echipe de câte trei, elevii a trebuit să răspundă la 15 întrebări grilă despre şase sărbători din lumea anglofonă.
2. Fiecare echipaj a primit 5 cuvinte cu care elevii au scris o compunere în 10 minute, compunere ce a fost citită în faţa publicului de către reprezentantul fiecărei grupe.
3. În cadrul ultimei probe, echipajele au elaborat o invitaţie la una din cele şase sărbători, în funcţie de ceea ce au tras la sorţi. Având în vedere reacţia pozitivă şi de încântare a participanţilor, atât a elevilor cât şi a cadrelor didactice, credem că acest eveniment a reprezentat doar începutul unei tradiţii de lungă durată.
Galerie foto concurs interliceal limbă engleză.